lördag, oktober 08, 2011

Första kalasdagen nu till ända!

Ja idag har vi haft kalas! Hela förmiddagen gick åt till att städa och plocka i ordning? Förvånade va? =)

En bit före 14 kom fina fam Gustafsson och Gammelfarfar. Av de fick W en "nalle" som spelade massa ljud och boken om "Gusten Guldbagge".. Av Gammelfarfar fick W en ring som tillhört Gammelfarmor, som inte finns hos oss längre!

Sen kom farmor och av henne och farfar fick W en docka och dockvagn. Roligaste här var nappflaskan som följde med dockan! När vi börjat fika kom det ännu flera folk. Familjen Almström kom och av de fick W en sån där klossgrej man ska stapla på varandra och en anka man går med och av fam Wahlund fick hon jättefina kläder. Mössan tog W på sig alldeles själv och gick runt med.

Ytterligare lite senare kom Farfar och Farbror och av Farbror fick W en kanin (nalle)...

Innan kusin Filippa gick lämnade hon några nallar hon ville ge Wilda och det säger ju inte W till eftersom hon ÄLSKAR nallar.

Nu på kvällen kom min pappa och bror över och då fick W två pyjamaser av morbror. Jättefina!

Tyvärr har Lillfia blivit förkyld så det är extra gnälligt just nu. Tror hon fick vara frisk en vecka eller liknande denna gång! Dumma höstförkylningar! Nu sover hon efter en lång dag och jag hoppas att hon mår bättre imorgon. Feber har hon inte ännu och det är skönt, eller ja jag skulle nog säga att hon har liiite feber då hon på morgonen brukar ha 35.8-36.0 och nu innan hon nattades låg tempen på 37.6 och klassiskt feberbeteende. Älskade lillfia!

Imorgon blir det ett kalas till och då blir det som tur är för Wildas skull inte lika mycket folk. Kanske så pass att skedarna räcker! :)

Bilder bjuder jag på imorgon efter andra kalaset. Måste ju även visa hennes fina presenter!

Hur har er lördag varit?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar