måndag, oktober 31, 2011

Fantastiska höstdag!







Idag har jag krattat löv och packat ner i tre säckar! Wilda har självklart hjälpt till och lekt massor! Det har verkligen varit en mysdag utav dess like! W har rultat omkring på tomten, gick till altanen och hämtade sin badboll som Pappa sparat och lekt en del med den. Himler höll sig i närheten såklart och även där blev det lite lek!

Kommer ta ett tag innan löven är borta. Idag har vi varit ute i två tim och bara krattat och röjt.. och det typ syns inte! haha. Om det är bra väder imorgon fortsätter vi för Wilda tyckte det var superkul att rulta omkring på egen hand! Fast två tim var tydligen lite lång tid för efter en stund fick hon ta en liten vila i vagnen och då höll hon stenkoll på sin Mamma. Sen lite lek till innan vi gick in.

Här inne blev det lunch och nu sover hon och är sååå trött! Själv har jag ont! AJ AJ AJ, i höft och rygg. Så nu blir det inte många knop gjorda här på insidan av huset- det får Pappsen ta hand om när han kommer från jobbet! Och ikväll blir det bodypump!


Måste faktiskt få ge en eloge till Ullareds vantar.. Det står att de är "waterproof" och ja det måste jag ju hålla med om. Händerna var fortfarande varma och torra fastän utsidan är dyngsura. De hänger nu på elementet på tork. Galonisarna nästan droppade det om och stövlarna likaså men på insidan var det en torr Wilda. och det är precis så det ska vara!

Vad har ni gjort denna fantastiskt vackra höstdag?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar