torsdag, oktober 13, 2011

Ettårskontroll!

Idag har Wilda varit på ettårskontroll! Läkaren är lika trevlig som alltid! I like him!

Först var det dags för lite längd och vikt. och Lillfia är idag 75 cm lång, 10280 g tung och har ett huvudomfång på 46.6 cm. Dvs hon ligger alldeles alldeles ovanför standardstrecket! Men hon har planat ut på längden, bara vuxit 0.5 cm på två mån!

Sen var det dags för att lyssna på lungor och hjärta, sen koll av höfter, kläm på magen och liknande. Han tog en extra kontroll av ögonen med och han såg INGEN som helst tendens till skelning! Men... att man kan tro på skelning då hon har ögonen brett isär och det blåa åker "in under" när hon kollar åt sidan. Jag hänger med på vad han menar men kan inte förklara. Vi ska iaf få en ny tid till ortoptisten så att en "expert" får bedöma. :) Men han såg ingen form av skelning längre. GOOOODA nyheter!

Och slutligen var det dags för sprutor.. Inte roligt! Men har ju en tuffing så hon hämtar sig fort även om hon blir jättemammig! Men med min plånbok i handen och nappen i mun så var hon sitt glada jag igen!


Nu ikväll har hon varit gnälligare än vanligt men INGEN feber.. Det är första gången hon inte får feber av vaccin.. Eller ja, vi får väl se inatt eller imorgon om det bryter ut!


Min tösabit är ju bara helt fantastisk! Och kan ni tänka er att hon gått upp nästan 7 kg på ett år. och vuxit 24 cm! Helt galet ju!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar