tisdag, december 21, 2010

En bra dag!

Idag är en bra dag! Idag är en glad dag!

Lillstrumpa har varit alldeles ljuvlig, utan större gnäll! Mannen i huset har varit på bra humör och det har smittat av sig! Idag är vi en glad familj!

Natten var dock väldigt kort, gick och lade oss vid 2 inatt då W äntligen somnat och vid 4 vaknade hon så då var det dags för mat och sen fick hon sova i vår säng! Sen sov vi till 8, men somnade om en stund för att vakna vid 9 igen!

Vid 13.30 åkte vi ner till gamla Bålsta för att mannen i huset skulle klippa sig. Det slutade med att Wilda är den som har mer hår än sin far! Jag satt och läste Hälge under tiden han blev korthårig! Därefter åkte vi och tog en lunch på caféet i centrum för att småhandla lite innan vi åkte hem.

Här hemma har vi sen mest myst i soffan! Har undvikit att vara utomhus då det står -20 på termometern! Nu ikväll har jag fortsatt förbereda inför julen, röjt ut lite mer kläder och sängkläder och fixat Wildas rum. Sen har vi även klätt Wildas julgran, den var först tänkt till att bli katternas julgran men så blev det inte!

Imorgon hoppas vi på lite varmare väder så Lillstrumpa kan komma ut med sin mamma på promenad och sen ska W få sig ett litet bad! Egentligen skulle det bli nu ikväll men hon somnade här i soffan med nappen i munnen, men bytte snart ut nappen mot tummen! Tummen är mycket godare!

Så idag är det roligt att vara Fru T!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar