lördag, november 06, 2010

Tog en sväng till gravarna!

Idag är ju dagen då svenska folket åker till kyrkogårdarna för att hedra de som gått bort och inte finns kvar här hos oss! Vi tog också svängen förbi då det är många närstående som inte längre finns kvar på den här "planhalvan".

Vi började vid Danderyds kyrka och gick tillsammans bort till minneslunden! Där tände vi ett ljus för Daniels farmor som gick bort på självaste alla hjärtans dag för några år sedan!

Därefter åkte vi till Sollentuna kyrka och tände ett ljus för farbror Börje som gick bort i april 2009 och gick vidare till farmor och farfar som försvann för många år sedan! Två gravar bort ligger kusin Monikas pappa.

Slutligen tog vi oss till Hammarby kyrka där de flesta ligger. Vi gick ner till mammas (gick bort 3 juli 2009 pga lungcancer), morbror Kents (ihjälkörd 29 oktober 2005) och lillebror Tobias´ (april 1989) grav.

Det är så många som gått bort att det känns som att man glömmer bort hälften!

Vill även skänka både en och tre tankar till lillasyster Linda som gick bort 1996, "morbror" Kaleb som försvann för en vecka sedan, Dick Leiniäinen som försvann förra sommaren. Sedan har vi även morfar som gick bort för tre år sedan.

Ikväll är kvällen då de bortgångna hedras och det tycker jag är viktigt!

Tänd ett ljus och låt det brinna! Tänd det ikväll och hedra era bortgångna!

1 kommentar:

  1. Åh så fint skrivet och tack för din kommentar i bloggen. Ja man får glädjas åt sin familj man bygger nu! Ja du om nån vet ju hur det känns. Ibland känns det bara extra tungt. Ja man förstår ju nu hur viktig kärleken är till sina barn.

    Jag vet inte om jag sa Grattis till dig till bebben! Men Grattis!! =) Har inte varit inne så mycket men ska kolla lite nu. =)

    Kramar!

    SvaraRadera