tisdag, januari 04, 2011

Wilda 12 veckor!


Tiden bara springer iväg och W är nu 12 veckor, exakt 12 veckor och en dag!

Och som hon utvecklas. Sista upptäckten nu är att man ska sitta i vagnen och inte ligga längre. Vi var ut igår och gick och först sov hon men när hon vaknade var ingenting bra! Hon grät och skrek och gnällde så till slut provade jag att sätta henne upp och då var allt jättebra på en gång! Lillskruttan börjar bli stor!

Idag var vi ner till centrum och det var jättekul att sitta upp och titta på allt som hände. Nu är det inte roligt att titta i taket på lamporna- nu ska man titta runt på allt annat!

Sen ska hon sitta eller stå när vi är här hemma! Sitta med en kudde bakom ryggen och stå med bara att hålla i händerna!

Just nu sitter hon här bredvid mig och kollar på tv! Spännande med 2½ Men!
Det händer grejer här hemma må ni tro! Sötaste av allt är när hon är trött och hon gnuggar sig i ögonen! Men självklart är man envis och inte vill sova- hmm, var har hon ärvt det ifrån? HAHA... och det här söta bebisskrattet! Det här riktigt bubbliga skrattet har vi fått höra lite av men det är på gång, hon skrattar och ler mest hela dagarna, men bubblandet kommer nog snart!
Skulle ha visat bilden från när vi var ute igår när hon satt upp men får inte över bilden från telefon till datorn. Nå fel på inställningarna av drivrutiner, bild kommer kanske sen när jag fått ordning på problemet! :)

2 kommentarer:

  1. Guuud vad det känns som att jag missar!!! :(

    SvaraRadera
  2. Vad gullig hon är och jag kan se din mans skadade fot... Stackarn =/ eller man kanske ska säga stackars dig?? ;)
    Ha de! Kram!

    SvaraRadera