torsdag, januari 06, 2011

5 år under samma tak!

Idag är det fem år som vi bott tillsammans! eller egentligen är det igår, men efter lite omständigheter så fick jag inte sova natten 5-6 jan för fem år sen.. så jag kom först den sjätte! Katterna däremot fick mer än gärna komma redan den femte!

Vi har haft mycket roligt för oss under våra år tillsammans och en del tråkigheter med. typ halva min släkt har gått bort, men mest roliga saker faktiskt! Bilden ovan är från midsommar 08 när vi åkte rodel på förmiddagen!


Tänk att det skulle bli vi till slut. Det trodde jag inte när vi flyttade ihop, än mindre två månader senare då allt höll på att gå i kras, likaså 1.5 år senare. Men vi har alltid lyckats läka ihop igen och nu är vi starkare än nånsin tillsammans! Bilden ovan är från bröllopet 100515


Och efter en del tråkigheter och jobbigt år så lyckades vi även bli gravida, en graviditet som inte resulterade i tråkigheter! Vi blev en familj! kortet ovan är taget två veckor efter Wildas ankomst!


Vi fick en liten skatt! Hon fick namnet Wilda! Underbara unge! kortet är taget på bb dagen efter att hon kom, dvs 101011.



Och allt detta har hänt under samma tak! Eller inte riktigt samma, vi flyttade ju faktiskt från vår hyrestvåa på Lindegårdsvägen till ett hyresradhus på Hovslagarvägen, som vi senare köpte loss!
Och konstigast av allt, hur lyckades vi få en sån vacker, fantastisk, ljuvlig och alldeles alldeles underbar dotter? Vi längtar redan efter fler, Wilda har verkligen fått oss att känna vad kärlek är och hur underbart det faktiskt är med spädisar! Men bara för att man vill ha fler barn betyder det ju inte att det blir om nio månader! :) Nej lite får vi allt vänta!
Och allt började en januaridag 2000 då vi skrev till varandra för första gången på skunk! En helt galen resa! men ack så underbar!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar