måndag, november 14, 2011

Ordning på torpet!

Ja nu ska det bli ordning på torpet, iaf på denna kroppshydda. Dunderkulan ska självklart växa men resten kan få minska några cm.

Har gjort en deal med min käre man att vi ska INTE köpa hem nå "lördagsgott" eller liknande utan blir det nå såna saker blir det när man ska på fest eller liknande, som lördagens 70-års firande som vi ska på. Men köpa hem- big no no! Och första delmål är 23 december. Sen ta en paus innan vi återupptar vår deal.

Maken började däremot med att bryta vår deal genom att äta upp jordnötsringarna som inte gick åt igår- jag ville slänga dem men det ville inte han så han åt upp dem...

Sen nu under kvällen har jag varit och kört ett pass bodypump! Börjar få modifiera vissa rörelser nu då magen är i vägen. Men snart kan jag höja lite vikter och det känns bra. Idag var jag dock väldigt trött så när jag gjorde ett försök kom mjölksyran som på beställning!

Nu blir det vilodag imorgon, men promenad ska vi nog lyckas med jag och Lillfia... Och på onsdag är det Sh´bam. Mitt första mål var 24/11 att orka med och det börjar närma sig och ja gränsen börjar även bli nådd. Får se om jag fortsätter efter 24e eller om jag hittar på nå annat!

Men först av allt blir en sväng i duschen. Det är jag värd!

Natti natti!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar