onsdag, februari 23, 2011

Underbara mammafika!

Idag var det svinkallt när mannen åkte till jobbet, han förvarnade mig om att det var kallt ute och att jag skulle provstarta bilen!

upp några timmar senare och gör oss i ordning Wilda och jag! Sen packar vi på oss massor av kläder, ner i bilstolen (OM bilen skulle starta), går ut till bilen och det säger... klick klick klick... Bilen startade inte!

Det var bara att byta ut bilstolen till vagnen! Sen knata på.. Kampen mot klockan började, nu skulle vi till tåget och klockan var vår motståndare... 11.39 kliver vi på tåget och när vi precis kommer på tåget hör jag "se upp för dörrarna".. Vi var på väg!

Vid 12.45 ställde vi oss för att invänta resten. 6 barnvagnar senare och vi gick till vårt fikaställe. Blev Waynes på Mio på Sveavägen!

Dessa tjejer är ju så underbara! Så mysiga och harmoniska och vilka fina barn de har! Alla är ju heeelt ljuvliga! Tänk vilka fina oktoberbebisar det blev!

Wilda är ju lika charmig hon, hon vill leka och leka och leka! Tyvärr är inte de andra bebisarna på riktigt samma nivå ännu. :)

Iaf blev det en jättetrevlig lunch som blev drygt två timmar lång! Hoppas på en ny träff snart för det är ju sååå trevligt och jättemysigt!

Tack för idag tjejer!

1 kommentar:

  1. Tack själv! :) Wilda är ju bara för himla underbar! Snart är nog Vendela ikapp och ska äta upp Wilda också! ;)

    SvaraRadera