onsdag, augusti 24, 2011

Ni kanske har sett?



i headern vad som är på gång?

Wilda ska bli storasyster om allt går som det ska!


I dagsläget är det beräknat i slutet av februari, så vi siktar in oss på mars!



Hittills har jag mått väldigt bra, spytt max 10 ggr hittills och mår som sagt alldeles jättebra jämfört med förra gången!



Det är väl ganska många som vet att vi inte är superfertila så här får man planera in när det finns möjlighet! Blir inte "för nöjes skull" utan mer som ett företag... Planera planera.. Ja det är så vi lyckas! och den här gången har vi fått se parveln två ggr hittills och nästa gång är i slutet av september!



Iaf är vi väldigt glada att W ska få ett syskon.. Sen blir det inga fler barn på länge! :) Jag måste bli klar med skolan, måste få jobb, vi måste köpa hus och flytta till större så två barn blir det nu och sen får vi ta en diskussion om några år om vi ska ha fler eller om vi är nöjda! Roligt är det iaf att vi lyckades!






3 kommentarer:

  1. Stort grattis! Blir spännande att följa. Längtar också efter en till men har bestämt att det får vänta till nästa år :-)

    SvaraRadera
  2. Åh grattis igen! Så himla skoj!
    Kramar!

    SvaraRadera
  3. Jätte grattis till er! Om du vill se hur det blir med två små är du hjärtligt välkommen hem till oss och hälsa på :)Just nu leker dom på Selmas rum och när jag kommer in så har dom rivit ur HELA hennes säng för dom ska hoppa studsmatta :) hurra. Men det är för det mesta roligt och Selma är en stolt storasyster.
    Hoppas att allt går bra för er!
    P.s/ det va ju synd att ni hittat en vagn annars har jag en Basson jag vill bli av med/ d.s
    Hälsningar Sara J

    SvaraRadera