tisdag, augusti 02, 2011

Dalarna!

Kort uppdatering: Vi kom till Leksand igår.. Smartass Maria började ju röja uppe i rummet igårkväll i jakt på öronproppar, vilket ledde till att någon av alla miljoner sladdar ramlade ur någon av modemen här uppe... Självklart funkade inte internet efter det och jag var för trött för att åtgärda detta. Det ledde helt enkelt till att det inte blev någon uppdatering igår.

Iaf, vi är i Leksand och idag har det varit en riktigt bra dag. Vi började med Rättvik (är ju därför vi är uppe). Knatade runt på TisdagsKul för att sedan gå ner till Långbryggan. På plats råkade det bli ett litet spontanbad- utan badkläder och utan handduk. Tur att W inte är så kräsen. Hon tyckte att det var jätteroligt att bada så imorgon åker vi dit i planerad form MED badkläder och handduk. Kanske lite lunch och mellis med också. Kanske en badblöja med?

Efter badet torkade vi W med en klänning jag hade i skötväskan. Torkade bara torrt kring blöjområdet- resten fick lufttorka. Vi tog en tur ut på Långbryggan och det var mysigt att knata där- tankarna faller tillbaka till sommaren 94 då vi badade nästan varje kväll. Antingen i Salutjärn eller ja just Långbryggan.



Ikväll har vi varit på cruisingen i Rättvik och självklart ska W ha en passande tröja till tillfället. Hörselkåpor på redan innan vi kom fram till alla bilarna och sen var det fullt ös. Stod länge utan att hålla i, gick runt, busade, pussade på en liten pojke som kom förbi och ja vi hade jättemysigt där i Rättvik.


Imorgon blir det Långbryggan om solen skiner lika som igår. Annars får vi hitta på något annat spontant. Nu är det iaf dags att SOVA!

Natti natti kära läsare!

1 kommentar:

  1. Ha ha så himla söt och vilket söt t-tröja vart har du köpt den? :)
    Kram!

    SvaraRadera