torsdag, mars 10, 2011

Barnakuten...

När vi kom in var det tomt på folk så det gick undan!

In på ett rum på en gång, ta temp och vikt- Lillfia väger nu 7765 g! Ingen feber...

Sen kom läkaren nästan på en gång! Gjorde en stor undersökning- allt var perfekt! Sen fick vi vänta på EKG och blodprov. Under tiden röjde W järnet så några tendenser till att börja skaka fanns inte! :)

EKG och blodprov togs, blev lite problem med båda då hon först inte ville ligga still så pulsen stack iväg, men efter tredje försöket blev det bra resultat.. Blodprovet blev hon arg och ledsen, tårarna sprutade och blodet likaså... Även de var jättebra resultat!

Det var först tal om att stanna kvar över natten, men eftersom Wilda var på bästa röjarhumör, slitit sönder pappret på britsen och hoppade och studsade, så fick vi åka hem.

Idag ska vi tillbaka till ackis för att ta ett EEG! De vill utesluta kramper i hjärnan... Så troligtvis var det bara något konstigt de inte kan förklara för W är ju både pigg och glad och har inte visat någon tendens till det sen hon gjorde det andra gången igår!

Nu blir det att packa väskan och invänta samtal!

tjing tjing!

1 kommentar:

  1. Vad skönt. Var säkert ingen fara. Hon jag känner fick förklara ingen att det kan vara något med nerverna i hjärnan nu när dem utvecklas och att det kopplas fel eller hur det var.
    Kram

    SvaraRadera