onsdag, maj 02, 2007

Ett farväl...




Drömde om morbror Kent häromnatten... Det var så verkligt.. Han kom och berättade för mig att jag skulle hälsa alla andra att vi skulle sluta oroa oss för honom. Att vi bara ska tänka på våra roliga stunder ihop, som när vi kom och hälsade på honom vid femtiden en morgon, eller som när vi grillade pommes frites för att ugnen inte fungerade, eller varför inte alla midsomrar i Leksand... Jag hade verkligen världens bästa morbror, han ställde alltid upp! Även fast han inte ville...
Åter till drömmen... Han berättade för mig att han ångrade att han stack ut den kvällen, att han skulle ha hållit sig hemma i garaget istället. Han ville däremot inte berätta varför han hade kavajen framhängd. (han ska då alltid vara hemlighetsfull) Men han sa även att han har det bra där han är nu, inte massa problem och tjafs hit och dit. Och så sa han att bussen kom som ett stort vitt ljus och det sista han hann tänka var på JIMMIE! Det sista som hände innan han försvann vidare var att han sa att han håller koll på oss och när vi har som roligast, då är han med på ett hörn, även om han inte är där som förut.. Han kommer fortsätta vaka över oss och våra tokerier... Han nämnde även att han hade sin Tuss springandes runt fötterna... Och att hon hade sitt eget hus med utebelysning och brevlåda! =)

Det var så skönt att han kom förbi sådär i drömmen.. Var så härligt att få säga att vi saknar honom, att vi tänker på honom och att han försvann från oss på tok för tidigt! Det var som ett avsked... Ett riktigt avsked, fast jag vet att det bara var en dröm!

TACK MORBROR FÖR ÅREN DU GAV OSS! VI KOMMER ALLTID ATT ÄLSKA DIG!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar