söndag, september 19, 2010

Ett riktigt spännande val 2010!

Blev riktigt spännande nu i väntan på valresultatet! Just nu finns det ingen segrare i valet, finns ingen med 50.1 %, dvs segrare i detta val!

Största segern är dock till SD:s favör, nu är de inne i riksdagen!

Det som är för mig oförståeligt är just denna öppna mobbing mot SD. Det spelar ingen roll att jag har röstat på SD idag eller ej utan vi bor i ett demokratiskt land och den enda de sju övriga partierna öppet går ut med att SD ska inte få påverka. Det är ju svenska folket som röstat, ska man inte arbeta efter det?

I skolorna pratar man mycket om hur man ska hindra mobbing, men i detta valet är det öppet! Helt galet! Att dessa vuxna människor kan göra detta. Hur ska man kunna lära barn att inte mobba när de för med öppen mobbing i tv när det gäller detta val?

Det kommer bli spännande nu framöver, SD kommer försöka röra om i grytan, vilket jag hoppas! Det är dags för svenska ledningen att röra om i grytan och inte bara falla ner i det gamla vanliga. Då kan man ju lika gärna ha två partier att välja mellan, rödgrönt eller blått!

Nej nu är det dags att gå och lägga sig! Denna gravida kvinna är trött av att ha gjort minimalt hela dagen. Men ibland måste man ju få vara lite lat och bara ta det lugnt!

Ta hand om er nu! Nytt val om fyra år!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar