söndag, juli 10, 2011

Wilda 9 månader!




Just idag blir min fina tjej 9 mån! Hon har förgyllt vår vardag i 9 mån! Alldeles för kort tid om man frågar mig, men tänk vad underbart att vi har många fina år tillsammans framöver! :)

Idag är Wilda en tjej som vet vad hon vill och är tydlig med att säga ifrån (genom att gallskrika). Hon tar sig fram för egen maskin genom att åla, krypa, ställa sig upp mot möbler eller mamma och pappas ben, gå längs möbler och "springer" om man håller i våra händer. Gåvagnen är dock inte poppis alls utan får hon syn på den sätter hon sig!

Wilda säger mamma, pappa och titta. Hon pekar även och säger "där".

Vi håller på att övergå till stl 5 i blöjor och har stl 74 och 80 i kläder.

Mamma och pappa tror att Lillfröken går innan hon är 10 mån.

Och i övrigt så är W fortfarande vår solstråle som hon varit hela tiden hon funnits hos oss!











3 kommentarer:

  1. Grattis till Wilda! Hon är ljuvlig på bilden där hon sitter på bordet! :)

    SvaraRadera
  2. Jag har Pampers nr 4, 8-15kg.. Oliver vägde 9.7kg för 1 månad sen så lite mer nu men de kanske är för små!?? Kanske skulla ha tagit nr 5!??
    Hoppas att ni har haft en fin helg. Vi har inget för oss i veckan så hör av dig om du vill komma till Sthlm för en lunch eller så.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Grattis stora tjejen! :) Vad fin hon är!

    Visst har det hänt mycket med Vendela! Hon kom på vad dom där fötterna gick att använda till mer än att suga på och nu går hon, heeela dagarna! Tror inte hennes balans räcker till att gå själv om 1,5 månad dock hehe..

    Hoppas ni mår bra! Kram!

    SvaraRadera