lördag, juli 31, 2010

Vecka 32

Är nu inne i vecka 32. Vi går sakta men säkert mot mål!

Idag var vi till bm och det gick jättebra! Över förväntan bra! Jag är såååå glad över att det såg ut som det gjorde. Blodtrycket är nu nere på normal nivå och hb är mycket bättre, och som belöning på det tänker jag hoppa över mina järntabletter ett tag så jag kan få äran att gå på toaletten som vanligt folk! :) Nej men skämt och sido, järntabletter är ingen hit.

När hon sedan lyssnade på bebisen så visade det sig att den låg och sov! Det var riktigt mysigt att höra lugnet där inne och hur tydligt hjärtslagen slår. Bebisen ligger fortfarande med huvudet nedåt så jag börjar tro att den inte kommer ändra på sig, men vad gör det? Den ska ju ut med huvudet före!

SF-mått: 29.5 cm - precis på kurvan
Hjärtslag: 140
HB: 114
Blodtryck: 134/79

Efter besöket hos bm åkte vi till Babyland i Barkarby och köpte ett babyskydd, en fleecefilt i samma kollektion som säng och sängkläder och slutligen ett babygym i form av Spöket Laban.

Vi fortsatte till ikea och köpte två byråer till bebisen! Det brukar finnas en tendens att småknoddar har mycket kläder, hur kan det komma sig egentligen? :)

När vi kom hem kom vi på att vi ville montera spjälsäng och båda byråerna. Nu är de ihopskruvade och står i bebisrummet. Spjälsängen kommer sedan bli överflyttad till sovrummet, men så länge det inte är aktuellt får den stå kvar i bebisrummet. Vi har inte bäddat eller något sådant då vi har fyra hårbollar som kommer flytta in där om de har möjlighet, men vad gör det? Nu har vi ju något att se fram emot! :)

Har även fyllt upp byråerna i storleksordning. Har upptäckt att det behövs mer kläder i stl 62/68. Men det kommer sen, behöver ju inte stressa. Är ju inte dags än att titta ut och då brukar ju 50/56 vara aktuellt.

Nu är det bara vagnen och en kudde till vagnen som är kvar att inhandla. Sen måste vi självklart handla lite salvor, blöjor och andra småsaker, men alla dyra saker är klara! Det känns bra!

Tänkte ta bilder imorgon på rummet vi har boat idag! Spjälsängen är ju bara sååå fin! Och byråerna passar in! Självklart kommer vi att möblera om när det kommer in fler möbler, men till en början behövs inte mer då vi ska ha vagn och alla såna saker där inne. Det kommer bli trångt om vi köper fler möbler i dagsläget! :)

Om en månad kommer vi hämta vagnen! Den finns i butik och väntar på oss, himla underbart att man får förvara den i butiken under tiden för att slippa utnyttja garantitiden i onödan.

Nej nu blir det att röra sig mot sängen. Jag är sååå trött! Zzznark!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar