söndag, juli 04, 2010

Uttråkad!

Jag är så förbeeeenat uttråkad! Igår ville jag åka och bada, men eftersom det var mammas dödsdag så åkte vi till graven istället! Och sen tog vi en fika i Väsby Centrum innan vi åkte hem och förberedde för kvällen som bjöds på grillning och besök av Daniels föräldrar och lillebror!

Jag frågade honom om vi inte kunde åka och bada idag istället så jag kan få njuta lite av solen och värmen och det kunde vi.. Enda tills vi vaknade i morse och Daniel gick och satte sig och solade på baksidan.

Åke har visserligen varit förbi ett par gånger och planerat vårt altanbygge, läs: Daniels och Åkes altanbygge, jag får inte hjälpa till för min mage börjar bli så stor och man ska inte bära tungt när man är gravid och speciellt inte i sista tredjedelen!

Så dagen blev en förbannat tråkig dag. Nästa gång vi planerar in bad så åker jag nog själv! Tar min bok under armen och åker till stranden för hur kul är det att sitta inomhus när det är 30 + utomhus?

Imorgon åker vi till Västkusten med tjejen jag jobbar med. Ser inte fram emot Ullared och Gekås eller vad det heter. Varmt och jäkligt med mycket folk! Däremot hoppas jag på att vi kan ligga vid nån strand och bada och njuta av vädret! Ska dock ta med mig lite pengar till Gekås för att shoppa bebissaker! Kanske dags att börja nu när det är 2.5 månader kvar innan WT kommer!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar