lördag, april 16, 2011

Härliga lördag!

Vi har idag haft en familjelördag. Dagen började redan kl 07.16 när Lillfia vaknade efter att ha sovit i sin säng HELA natten med ett avbrott för nappinstoppning vid 1 och mat vid 4, men hon vaknade aldrig.


Sen blev det zumba för mamman i familjen och därefter blev det bus i vardagsrummet.

Wilda gillar sin gåvagn, ännu bättre är att åka i vagnen än att gå med den! Men snart är det nog andra bullar för knatar det gör hon bara hon får hålla i våra händer eller springa i gåstolen.



Därefter blev det en promenad för hela familjen och bästa var när mamma drog vagnen och pappa höll handen. All övrig tid ägnades åt att spana på allt som fanns bredvid vagnen!



Pappa drog senare och tvättade bilen och bytte till sommardäck så då passade vi på att ta oss en lur. Eller ja, Lillfia gjorde.



och nu ikväll förevigade vi Wildas två tandsingar. Mamma och W hade varit ute på en promenad såhär på kvällskvisten och sen när vi kom hem envisades mamma med att ta en massa kort! och till slut syns tandsingarna. Pappa stod och påtade i buskarna, läs: krattade och sopade bort all sand!


hoppas att ni haft en lika bra lördag som vi!

1 kommentar:

  1. Men så söt hon är! Tänk vad stor hon hunnit bli. Helt sjukt när man följer andras barn och dem bara växer så det knakar och man kan verkligen se det. Man ser ju inte det på samma sett på sin egen plutt. =)'
    Kram

    SvaraRadera