onsdag, augusti 11, 2010

Jag har en plan!

Jag har en lysande plan! Men för att få den att gå igenom måste jag få lite hjälp och massor av tur. Det är mycket som ska igenom innan det lyckats! Så lite hjälp och massor av tur så kan min plan gå i lås. Och skulle det gå i lås hoppas jag självklart på massa tacksamhet! Men det visar sig framöver.

Jag har en riktigt lysande plan!

2 kommentarer:

  1. oj! du är verkligen optimistisk. :-) Jag har varit inställd på oktober med, mest för att jag inte ska bli besviken och trött men även för att det är ju vanligare för förstföderskor att gå över men vad vet jag. :-) Hoppas han kommer i september. :-)
    Hur är din graviditet annars. Jag hoppa nog ur den tråden vi var i samma för ett tag sen så jag har inte hängt med. =)

    SvaraRadera
  2. oj oj att du orkar, nä jag ska iaf börja vattengympa på måndagar, det får räcka. Tyvärr mår jag rätt dåligt av att vara för aktiv nu men ska försöka ta lite korta promenader nu på semestern, men jag har väldigt kraftiga sammandragningar som även gör lite ont ibland. Det drar lite i jumskarna och jag har som mensvärk så jag får ta det lugnt. Har mått så kasst att jag varit rädd att jag varit tvungen att skippa vattengympan, fast nu slipper jag jobb så då kan jag ta hand om mig mer. =) Allt började efter v 30 och Nu har det varit riktigt jobbigt i mellan 1 till 2 veckor med mycket ont här och där och sammandragningarna är sjukt obehagliga, och jag måste ta det lugnt annars får jag dem för ofta och kan knappt andas.

    SvaraRadera