söndag, januari 01, 2012

Mitt 2011





Januari



Året började med mycket snö, minusgrader och maken med ben i paket. Det var den bästa vintern på lääänge! Iaf om du frågar mig! Vi var även iväg till makens jobb och hälsade på, i väntan på att paketet skulle tas bort och han hade glömt nån underskrift eller vad det nu var. I övrigt så var det mest lek i babygymmet för Wildabus och i slutet på månaden sitter hon utan stöd, endast 3.5 mån gammal!




Februari




I februari drog Wildas babysim igång och det blev tio pass under våren, vi var dock inte med på alla pga massa förkylningar och liknande. I mitten på månaden var det även dags för dog för Lillfia! Hon skötte sig exemplariskt och det var en trevlig dag, även om vi blev väldigt slitna hela familjen! Vid den här tiden hade maken börjat gå igen utan benet i paket och även började jobba lite smått! Och Wilda har börjat öva på att stå när mamma håller i händerna!



Mars



Vi drog in till city för att träffa andra oktobermammor och barn! Saknar de tillfällena (de försvann allt eftersom och när jag tog bort min fb under sommaren 2011 förlorade vi kontakt med de flesta). Gåstolen blev riktigt poppis och nu började det bli dags att barnsäkra huset. Många promenader blev det med då jag ville försöka få bort min hängmage och få bättre kondis. Resultatet lyste med sin frånvaro, men frisk luft fick vi iaf! :) Vi var även till både Dalarna och Eskilstuna denna månad. Lovely!



April




Våren kom och vi var ute många långa timmar. Tog promenader, myste på filten, lekte.. Var även dags för sprutan vid 6 mån och den var ingen höjdare! Wilda blev dålig med relativt hög feber. Var dock borta dagen efter och snart var hon sig själv igen! Vi sålde vår ford mondeo och blev ägare till en volvo v50 istället. Skönt med en ny bil, men ja det blev ju lite dyrare (förvånade va?) Wilda började även sova i eget rum! Stor tjej numera!


Maj



Jag och W var upp till Leksand på medeltidsmarknaden vilket var trevligt. Passade även på att träffa barn och fru T. Och eftersom det var sånt fantastiskt väder passade vi på att gå milen flera ggr i veckan, en runda med både skog, åkrar och asfaltsväg. Jättehärlig runda! Wilda fick även sina allra första sandaler! Wilda tar sig fram för egen maskin både med och utan gåstol. :)



Juni




Sommaren gjorde intåg! Och maken kunde ta ut lite föräldraledighet. Vi, jag, lillebror, systeryster och Timmy var in på Eldkvarn när de spelade i Kungsan i Sthlm. Där träffade vi även på Tell! En vecka före midsommar åkte vi till Dalarna då det nalkades bröllop mellan H och R! De blev på deras stora dag Herr och Fru Bergsten. Vi stannade kvar en vecka och passade på att åka till Orsa Björnpark och kolla på alla djuren, det var jättespännande tyckte W! Vi fick även positivt gravtest, Wilda ska bli storasyster! Midsommar kom och firades som alltid i Leksand.



Juli




Gåstolen byttes ut mot gåvagnen och utomhus var den allra mest poppis! Vet inte hur många rundor vi tog med den i år! Galet många iaf! Även denna månad nalkades det bröllop! Den här gången utanför Kungsängen och det var Herr och Fru Lindberg som stod i centrum denna dag! Strålande varm sommardag! Jättefint bröllop! Frun i vårt hus började arbeta och Pappa tog över som föräldraledig! Vi passade på denna månad att ta en titt på vårt blivande syskon till W. Hjärtat slog!



Augusti



Första veckan i augusti tillbringades i Leksand med strandhäng på dagarna och Classic Car Week på kvällarna. Vi var bland annat på cruisingen och Lasse Stefanz. Jag passade på att fylla år och bygga på lite fler åldersrynkor och krämpor som tillhör en 27-åring! ;) I slutet på månaden åkte familjen T till Rhodos. En underbar vecka för hela familjen! Denna månad tar Wilda sina allra första steg utan stöd. Vi får ta ytterligare en titt på vårt blivande barn och även kontrollera så att cystan på äggstocken minskat till "normal" storlek. Allt ser bra ut!



September





Efter en vecka på Rhodos är vi fyllda av liv och energi! Maken börjar jobba igen efter mååånga veckors föräldraledighet. När vi kommer hem bestämmer Wilda sig för att släppa taget på riktigt! Nu går hon! Och fort går det! I slutet av månaden är det dags för rutinultraljudet och även denna gång slår hjärtat och allting ser bra ut!



Oktober




Wilda blir nu ett år! Tre kalas fick vi till! och oj vad presenter hon fick! Lyckade kalas men dock en halvsjuk tjej! Lite alvedon så gick det bra! Även denna termin var det babysim på agendan på söndagar och det uppskattas även denna gång! Jag själv drog knät halvt ur led på ett träningspass så sen fick det läggas på hyllan ett tag då jag helt enkelt inte kunde gå!


November





I november åkte sängen ut med buller och bång! Maken fick så ont i ryggen på nätterna att han inte klarade av att sova i den längre. Trångt är det i en liten 140-säng men kommer att inhandla en större och skönare säng när syskonvagnen är inköpt! I början på månaden åkte jag och Lillfia upp till Dalarna medan maken var hemma och målade om badrummet! Fint blev det även om det ska bli ännu finare! :) Måste köpa lite accessoarer och liknande för att få bort sjukhuskänslan men fräscht är det.


December





Årets sista månad är här! Och med den stress som alltid. Vi firade lucia på Öppna Förskolan och jag hade en fantastisk liten tomtenissa här hemma! Busig så det förslår! Nu har vi även börjat besöka bm efter ett långt uppehåll, betyder att det börjar närma sig! Blev dock inte som jag ville så bytte till nya mvc här i Bålsta och då minsann började det hända grejer.. Jul firades senare nere hos Wildas Farfar och Pappas familj. Juldagen var det lunch hos Wildas gammelfarfar och därefter for vi upp till Leksand. Där stannade vi ett par dagar, men redan samma kväll som vi kom upp blev det utgång! Den här valrossen har varit ut! :) Nyår firades senare hos fam. Lindberg i lugn anda. Trerättersmiddag och avslut på året blev att se alla raketerna utanför! Gjorde dock en negativ upptäckt under kvällen och det är att mina ränder har förökat sig! Så nu mår jag skit över det...



På det stora hela har det varit ett bra år! Ett lugnt år! Nu hoppas vi på att 2012 har mer att erbjuda!

























Inga kommentarer:

Skicka en kommentar