fredag, april 10, 2009

Påskpromenad

Efter två trevliga timmar med Daniels syster och hennes familj här på besök blev det några avsnitt av Prison Breaks första säsong...

Sen tog vi oss en kvällspromenad... Lizzie följde med... Var riktigt roligt, även om det tog lång tid att komma till Daniels föräldrar! Där lämnade vi henne så fick "farmor och farfar" ta hand om henne.. Åke blev jättepaff när han fick se att vi hade en Lizzie med oss... Lisa var genast framme och hälsade.. Lizzie gillade det inte, men Moa och Tuva brydde hon sig inte om! haha.. Söttjejen!

Vi fortsatte vår promenad som tog oss förbi Futurumskolan och Broby Backar.. Blev inte så lång promenad, eftersom Lizzie var på Skyffelvägen! Mattes älskling!

När vi hämtat henne fick hon åka påse i en sådär 50 meter, sen ligga i Husses famn för att sedan gå till Matte... Lagom vid stockarna fick hon gå själv...

Som sagt.. Daniels syrra var här! Vad kul det är att lära känna de nu efter några år! =) Jag har som mål att Daniel och Susanne ska börja umgås ordentligt nu! Haha.... Vi fikade gott och visade upp vårt hem! De tyckte att vi bor fint, vilket vi uppskattar att de tycker eftersom vi älskar vårt hem! =) Vi ska snart träffas igen, då blir det nog en grillkväll hemma hos dem! Ska bli trevligt! Det ser vi fram emot!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar