fredag, februari 20, 2009

Flyga helikopter!

Idag pysslade vi med vår tredje inlämningsuppgift i Kvalitetsprocessen.. Jag gillar verkligen den kursen! Det flyter på bra, får höra att vi förstått rätt får bra betyg! =) Så idag tog vi an oss vår helikopterflygning.. Åtta helikoptrar i papper hade vi gjort i ordning och skulle tas tid på.. Var en riktigt kul övning! Vi sprang i trapporna, tog massa tider, räknade ut olika grafer, använde oss av kuben, samspelsgraf osv.. Det är verkligen sånt här jag vill pyssla med sen, alltså design och kvalitetsarbete! =) Jag har nu fått mitt kall... Nu är det efterarbete som gäller, dvs rapport och anova kvar.. Om en vecka ska det in!

Har skickat mail till kåren och hoppas på att få svar denna gång... Jag börjar tröttna på att man aldrig får något tentaresultat.. Jag har väntat i TVÅ MÅNADER nu... Det är ju SKANDAL!!!

Helg nu! Denna helg innebär MASSA plugg, ska skriva en rapport, hjälpa Veve med en annan rapport, kanske fortsätta med helikopterrapporten och sen tentaplugga.. Oj oj oj, kommer nog gå ett par timmar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar