söndag, juli 22, 2012

Hej taxöra!

Riktigt så illa är det inte, men inte långt ifrån. Har ingen bh jag kan ha, brösten har blivit trötta och flyttat ner en våning! Sätter jag på mig en "liten" bh så är det fortfarande väldigt mycket tomrum kvar.

Letade mig in i garderoben och hittade en sån där fin (ja 2004 var de fina) bh från Lindex, de där utan sömmar men blommor på axelbanden och den satt jättebra! Två dagar senare har den självklart gått sönder! Bygeln tittar fram.

Tänk vad kroppen tar stryk i samband med graviditet, förlossning och amning! Och självklart är det värt det i det långa loppet men så svårt att acceptera den radikala förändringen som sker så snabbt!

Jag som hade jättefina bröst (ja faktiskt) måste nu ha bh på mig för att över huvudtaget få en form!

Jobbigast är ju alla ränder. Ok om jag bara hade fått på typ bröst och mage. Men hela kroppen? Vad har jag gjort för att förtjäna detta? Från bröst ner till vader- Jepp där sitter dem!

Och jag är faktiskt glad att sommaren varit så dålig att vi inte kommit till stranden, för jag kan INTE visa mig som jag ser ut nu! Det är bara osmakligt!

Nästa sommar kanske! Då kanske ränderna är så pass ljusa, jag i en ok vikt (vill inte bli smal men mindre) och kanske förlikat mig med hur jag ser ut.

Inte blir man mer pepp av makens ord "du har burit mina barn, jag måste tycka om dig för hur du ser ut". Eller som igår när jag sa att jag såg fram emot hösten och han förespråkade mer medelhavsklimat "hade det varit varmt typ året runt hade du inte tillåtit dig att se ut som du gör".

Iaf så räknar jag med bakslag men målet är att väga 7 kg mindre (faluvikt) senast vid jul. På torsdag ska jag gå in i fas två och då kommer det säkert gå trögt nedåt. Allt handlar om att jag ska börja trivas med mig själv och få bort mina hjärnspöken som börjat (aldrig slutat) florera.

Jag har idag iaf fina ögon (när jag är sminkad) och fint lockigt hår (bara jag slutar lossa så mycket hår)... Så lite ljus finns det.

Men finast av allt är ju självklart mina älskade flickor! Älskade Wilda - Älskade Willemo!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar