tisdag, juli 31, 2012

Bakslag!

Vågen visar ett rejält bakslag! Misstänkte det igår då byxorna gav mig fula märken och jo då!

Fy f*n säger jag bara. Varför?

Så kan ju tilläggas att det blir ingen uppdatering på torsdag om aktuellt läge.

Sen lär det säkert bli nåt onyttigt i helgen med. Jag fyller tydligen år.

Bitterfittan ska gräva ner sig lite för att ta nya tag imorgon! Det här ingick liksom inte i planeringen.

4 kommentarer:

  1. Har läst din blogg ett bra tag och vet att du "kämpar" på med din vikt.. Men måste nu få passa på att fråga varför du inte testar viktväktarna, där får du ju äta ALLT.. Jag själv kämpar oxå på med min vikt och har med hjälp av Vv gått ner ca 8,5kg sedan mitten på maj och kan då tillägga att jag "fuskar" oxå ibland och struntar i att räkna, men du som rör en hel del på dig skulle ju "lätt" kunna unna dig och ändå fortsätta gå ner i vikt.. Bara lite nyfiken varför du "envisas" (förstå mig rätt) att köra rena dieter.. Mest nyfiken för att jag själv INTE tror på dem, eller jo.. jag tror man går ner MEN att man sen snabbt går upp allt (+ lite till) när man väl börjar äta igen.. Hoppas du inte tar illa upp av frågan..

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för din kommentar! Jag har funderat på vv just för att man kan äta allt och "spara" points ( är det så det heter?) till då man tänkt sig fuska- god middag, kvällsmys eller liknande. Men jag har inte kommit till skott.

      Varför jag nu testade slanka var för att jag ville få en kickstart- att verkligen få se resultat.

      Samtidigt tror jag att jag "drog igång" vid lite fel tidpunkt. Jag har mest känt mig stressad, pressad och mått dåligt över att jag varit borta från barnen så mycket.

      Tack för att du följer bloggen! Det värmer!

      Radera
  2. Hej Maria
    Vad du kämpar med din vikt! Duktig du är som redan börjat försöka få tillbaka din form efter förlossningen.

    Följde din blogg för länge sedan o hitta på den igen. Har du ingen som du kan ta hjälp av med träning o mat osv? Det är lättare att lyckas om man har någon som verkligen stöttar och är med i ' viktresan' i allt vad det innebär.

    Och Maria kom i håg att livet ska inte bara vara en kamp mot kilon!

    SvaraRadera
  3. Jag tycker Vv är det bästa alternativet eftersom det handlar om en balans hur man lär sig vad och hur mycket man kan äta.. Du kan ju gå ut och läsa på nätet eftersom de har två olika alternativ antingen gå på möten (gör jag, men är ganska dyrt) eller så kan man endast va med som onlinekund, då loggar man bara in och skriver allt via datorn.. Förra året när jag va med online så tappade jag 16kg på 6 mån, så det är verkligen kanon.. Å nu när jag gick med så hade jag gått upp "fjuttiga" 3kg av de 16kg =)

    Hoppas du hittar ett alternativ som gör dig nöjd oavsett med el utan vv =))

    SvaraRadera