lördag, juli 18, 2009

Ännu en dag i paradiset

Självklart! Har haft en jättebra dag!
Dagen började med spinning 9.00-9.55 och fortsatte med bodypump 10.00-10.55... Hur kul som helst! Därefter blev det att åka hem och slänga sig in i duschen.. För att dra iväg till Badberget för sol och bad.. Nu tänker du nog, varför duscha emellan? Jo för att ta bort ofrivillig hårväxt såklart.. Vill ju inte se ut som en igenvuxen bäver när man är ute bland folk.. Skönt som var så var vi ensamma där! Jag gillar badberget! =)

När vi sedan kom hem så slängde vi oss i soffan för lite lunch och därefter snabbstäda lite... Vid 16 kom B&B Sydne förbi... Blev fika och massa prat.. Vi visade även bilder från lite resor vi har gjort... Det var jättetrevligt!!!

Sen har jag planerat lite för veckan.. Imorgon åker ju jag, Sara och R... Vi ska till SMÅLAND! Med start i Gnosjö och High Chaparall... Sen på tisdag åker vi till Vimmerby och Astrid Lindgrens värld! Ska passa på att träffa Jerker Bergfeldt och Johan Zeylon när vi är nere med! Det ska bli jättekul! Ska ta med både karta och gps för att komma rätt! Haha.. Tur att Daniels jobbil har kommit hem så jag kan låna gpsen...

Jag längtar verkligen till Djerba nu! 24 dagar kvar nu, 24 långa dagar!!!
Nej nu ska jag bege mig ut i verkligheten igen! Lämna datavärlden för en stund!

Tjing tjing!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar