torsdag, november 01, 2012

Budgivning avslutad!

Snabb affär må jag säga! Visning söndag måndag, budgivning tis-tors. Imorgon skriver vi papper!

Samtidigt har vi lagt ett bud i Leksand!

9 kommentarer:

  1. Nyfikna jag undrar vad priset blev? ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för svaret! Hoppas det går bra med husköpet i Leksand!

      Radera
  2. Leksand!? Trots att maken inte vill och ni har ett bra kontaktnät med farmor och farfar som barnvakter?
    Tror du verkligen att du blir mindre försoffad där? Mer lycklig och motiverad där?
    Tror du måste vända dig lite inåt och se vad du kan göra istället för att fly hela tiden...
    Större hus, byte av ort etc brukar sällan hjälpa :-(

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nu har du missat något! Det är min man som ville sälja och köpa större! Det är min man som kollat på hus i Dalarna, inte jag! Men ja jag flyttar gärna om vi kan hitta en lösning !

      Och du, jag flyr inte! Jag tillåter mig ha en dipp just nu men du har inte en susning om varför!

      Radera
  3. Jag anser att Maria har ett starkt kontaktnät i Dalarna. Kanske starkare än där hon bor just nu. Förlåt Maria om jag pratar om dig i tredje person men jag vill så hemskt gärna besvara det ovanstående inlägget. Men personen har helt rätt i att man sällan blir lyckligare av ett större hus etc, men det är ju inte därför eller rättare sagt den enda anledningen till att de ska ev flytta till Dalarna. Dippar är tillåtna! Jag kände bara att jag måste skriva ett par rader jag också. // Tigern.

    SvaraRadera
  4. Jag känner inte dig och hamnade på din blogg efter att jag sökt lite på internet och jag fastnade lite. Jag läste kommentarerna här och kan inte låta bli att tillägga att du nog tog den anonyma kommentaren lite väl hårt. Personen menar uppenbarligen att belysa något som den nog antar att du tänkt på. Jag läste lite mer också, och det enda du skrivit om vad din man känner om Leksand är att han är emot så jag förstår tanken bakom texten.

    Att byta miljö och hoppas på en förändring är ganska vanligt, men fungerar sällan.

    Motivation till hälsa och träning måste du ju finna inifrån, ingen kan hjälpa dig med det. Du kan så klart hitta inspiration i andra, dina barn till exempel. De vill ha en mamma som mår bra i sig själv, som är stark och en förebild. Barn förstår mer än vi tror och imiterar sina föräldrar och de tar efter deras värderingar. Självförtroende kan vara smittsamt.
    Finn din inre styrka och fokusera på den.

    SvaraRadera
  5. Jisses vad alla har åsikter om vad Maria ska göra/inte göra! Tror nog att Du Maria och din man vet vad som är bäst för er och er familj! Kul att det gick så bra med husförsäljningen och lycka till med husköp vart det än blir! men Dalarna är ju bra vackert iaf! ;-)

    Kramar/ Michelle

    SvaraRadera
  6. Oj, nu har jag missat något!! Skall ni lämna Sthlm?? Nu känner jag ju inte dig så bra men du kanske kommer därifrån!?
    Hur kommer det sig att ni vill dit?
    STORT GRATTIS till försäljningen iaf och stort lycka till var ni än väljer att bo.
    Kram!

    SvaraRadera