söndag, juli 28, 2013

En dag i Furuvik!



Åkte vid 9.20 hemifrån för att ta oss till Furuvik. Planen var att dagsschemat skulle bli 1. Kolla djuren 2. Bada 3. Konsert! 

Dagen har flutit på bra. Först skållande hetta (inte bokstavligen då). Wendela tyckte att det var jobbigt med värmen. Djuren var ingen jättehöjdare men Willemo tyckte att krokodilen var spännande. Wilda gillade aporna! Men allra bästa djuret var ju självklart.. Hästarna! De fick rida ponnyridning ett varv och det var ju en höjdare! Men väntan olidlig, speciellt för Willemo som inte har väntan som sin bästa sida! 

Efter djuren var det bad på agendan! Daniel, Wilda och Willemo bytte om och drog iväg. Efter ca 2 min har Willemo ramlat och slagit i huvudet. Hon vägrar bada vidare och myser hellre med sin mamma och mammas iPhone! Men Wilda har kul... Till åskan kommer! Och med åskan kommer regnet, ösregnet, hällregnet! 

Det gick fort för folk att försvinna! Vi köpte ponchos och gick för att leta matställe.. Vi hamnade nere på bryggan och det var trevligt om än rastlösa barn. Vi stannade där lite extra länge, flickorna fick efterrätt! 

Kl 20 var då min "dagens höjdpunkt"! Stiftelsen! Jag är ju helt såld! Fantastiska är vad de är! 

Det där hällregnet alltså. Tror du att vi hade regnkläder med oss? Icke! Vi var totalt dyngsura men vilken härlig dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar